Mentenanță și Service

Mentenanță și Service Instalații de stins incendii

Cel puțin anual, toate instalațiile trebuie să fie temeinic verificate și încercate de personal competent pentru a stabili că acestea funcționează corect. Instalațiile pentru stins incendii cu gaze dețin recipienți care trebuiesc inspectați periodic.

  • Efectuăm verificări ale instalațiilor fixe pentru stins incendii cu gaze (INERGEN (IG – 541), ARGON (IG – 01), AZOT (IG – 100), DIOXID DE CARBON, NOVEC) atât la sistemul de stocare, distribuție, deversare cât și la sistemul de detecție, alarmare și comandă stingere.
  • Conform Normativ P118/2 si P 118/3 controlul, verificarea și întreținerea instalațiilor fixe de stingere a incendiilor cu gaze (INERGEN (IG – 541), ARGON (IG – 01), AZOT (IG – 100), DIOXID DE CARBON, FM 200, HFC, NOVEC) se efectuează periodic (după caz, zilnic, săptămânal, lunar, trimestrial, anual), pentru constatarea eventualelor defecțiuni la elementele componente ale acestora.
  • Revizia tehnică generală a instalației de stingere a incendiilor se efectuează, de regulă, anual, cu scopul de a stabili măsurile necesare asigurării bunei funcționări a instalației, în orice moment, în caz de incendiu.
  • Verificarea și mentenanța instalațiilor de stingere cu gaze precum și pregătirea personalului de exploatare se fac conform SR EN 15004-1 de către persoane autorizate în acest sens.

Au ales să lucreze cu noi

Sună acum!