Care este formula chimica pentru INERGEN?

Sistemele de prevenire a incendiului cu agent de curatare INERGEN Clean sunt complet ecologice si sigure pentru utilizare in zonele inchise unde pot fi prezenti oameni. INERGEN nu diminueaza cu nimic stratul de ozon, nu contribuie la incalzirea globala si are o durata de viata zero in atmosfera.

INERGEN este compus din 40% argon, 52% azot și 8% dioxid de carbon – toate componente naturale ale aerului. INERGEN este alcatuit  in intregime din gazele naturale care se gasesc deja in aerul pe care il respiram: azot, argon și dioxid de carbon. INERGEN nu produce o ceata grea la descarcarea de gestiune, astfel incat caile de evacuare raman complet vizibile.

Suprimarea focului se face prin scaderea continutului de oxigen din zona protejata intr-un punct suficient pentru a sustine viata umana, dar insuficient pentru a sustine arderea.

Aplicatii tipice pentru INERGEN sunt centrele de computere, centrele de stocare a benzii, centralele telefonice, locatiile celulare de la distanta, camerele medicale de diagnosticare si scanerele RMN, plus multe altele.

Suna acum!