Este INERGEN toxic?

INERGEN poate fi folosit in siguranta in institutiile frecventate de oameni. Nu afecteaza echipamentele electronice sensibile.

In timpul procesului de stingere, concentratia scazuta de CO2, care este inofensiv pentru organismul uman, stimuleaza o adancire involuntara a respiratiei, asigurandu-se ca organismul este dotat cu oxigen adecvat. Aceasta stimulare “automata” a respiratiei profunde apare si in cazul persoanelor care sunt inconstiente sau adormite.

Deoarece nu este un agent chimic, INERGEN nu va produce o ceata grea, asa cum fac ceilalti agenti de stingere, astfel ca rutele de evacuare raman vizibile.

INERGEN se evacueaza prin duze special concepute. Pentru a minimiza turbulenta in zona protejata, duzele INERGEN sunt prevazute cu deflectoare de descarcare.

INERGEN este ideal pentru orice tip de camera unde exista oameni sau obiecte de valoare. INERGEN este un amestec de gaz foarte uscat, deci are o conductivitate scazuta. Acest aspect este deosebit de important pentru aplicatiile din transformatoare si in incaperile de inalta tensiune in care sunt instalate componente neizolate.

Suna acum!