Cum functioneaza INERGEN?

Sistemele de stingere a gazelor sunt utilizate in mod extensiv in mediile de protectie electronica a datelor si in mediile de comutare a sistemelor electrice. Sistemele cuprind detectarea electrica legata de o banca de cilindri, in care gazul este stocat gata pentru evacuare in zona de incendiu.

Sistemele de prevenire a incendiului cu agent de curatare INERGEN sunt complet ecologice si sigure pentru utilizare in zonele inchise unde pot fi prezenti oameni. INERGEN nu epuizeaza stratul de ozon, nu afecteaza incalzirea globala si prelungeste durata de viata a atmosferei.

INERGEN este compus in intregime din gazele naturale care se gasesc deja in aerul pe care il respiram: azot, argon si dioxid de carbon. INERGEN nu produce o ceata grea la descarcarea de gestiune, astfel incat caile de evacuare sa ramana complet vizibile.

Suprimarea focului se face prin scaderea continutului de oxigen din zona protejata intr-un punct suficient pentru a sustine viata umana, dar insuficient pentru a sustine arderea. Aplicatii tipice pentru INERGEN sunt centrele de computere, centrele de stocare a benzii, centralele telefonice, locatiile celulare de la distanta, camerele de control al procesului, camerele medicale de diagnosticare si scanerele RMN, plus multe altele.

Suna acum!