Cum funcționează INERGEN?

Sistemele de stingere a gazelor sunt utilizate în mod extensiv în mediile de protecție electronică a datelor și în mediile de comutare a sistemelor electrice. Sistemele cuprind detectarea electrică legată de o bancă de cilindri, în care gazul este stocat gata pentru evacuare în zona de incendiu.

Sistemele de prevenire a incendiului cu agent de curățare INERGEN sunt complet ecologice și sigure pentru utilizare în zonele închise unde pot fi prezenți oameni. INERGEN nu epuizează stratul de ozon, nu afectează încălzirea globală și prelungește durata de viață a atmosferei.

INERGEN este compus în întregime din gazele naturale care se găsesc deja în aerul pe care îl respirăm: azot, argon și dioxid de carbon. INERGEN nu produce o ceață grea la descărcarea de gestiune, astfel încât căile de evacuare să rămână complet vizibile.

Suprimarea focului se face prin scăderea conținutului de oxigen din zona protejată într-un punct suficient pentru a susține viața umană, dar insuficient pentru a susține arderea. Aplicații tipice pentru INERGEN sunt centrele de computere, centrele de stocare a benzii, centralele telefonice, locațiile celulare de la distanță, camerele de control al procesului, camerele medicale de diagnosticare și scanerele RMN, plus multe altele.

Sună acum!