Ce este INERGEN?

Numele INERGEN se refera la componente individuale ale agentului de stingere, care este un amestec de gaze INERt și nitroGEN. Sistemele de stingere INERGEN sunt singurele care garanteaza 100% ca un incendiu va fi stins fara reziduuri, fara nici un risc pentru persoanele prezente.

INERGEN este compus din 40% argon, 52% azot și 8% dioxid de carbon – toate componente naturale ale aerului.

INERGEN a fost special conceput pentru a oferi protectie impotriva incendiilor pentru instrumente si echipamente sensibile, electrice si electronice.

INERGEN stinge focul prin reducerea nivelului de oxigen intr-o camera sub 15% (punctul in care majoritatea combustibililor nu mai ard). Concomitent, dioxidul de carbon brevetat din INERGEN protejeaza pe oricine care poate fi prins in zona de incendiu, de efectele nivelurilor scazute de oxigen. In timpul procesului de stingere, concentratia scazuta de CO2, care este inofensiv pentru organismul uman, stimuleaza o adancire involuntara a respiratiei, asigurandu-se ca organismul este dotat cu oxigen adecvat. Aceasta stimulare “automata” a respiratiei profunde apare si in cazul persoanelor care sunt inconstiente sau adormite.

 

Suna acum!