Care sunt domeniile recomandate pentru stingerea incendiilor cu INERGEN?

Domeniile tipice de aplicație pentru stingerea incendiilor cu INERGEN includ: instalații electrice, stații de transformatoare, echipamente de telecomunicații, camere cu echipamente de supraveghere și control instalații, fluxuri tehnologice, camere severe, arhive, depozite, hoteluri, clădiri pentru birouri, subsoluri clădiri, instalații și utilaje de tratament, injecție metale sau mase plastice, depozitare substanțe cu pericol de explozie, vopsele, instalații de fabricare a spumei, în procesul de prelucrare al lemnului, convertoare de energie, instalații de vopsire/pulverizare.

Sistemul de stingere a incendiilor cu gaz INERGEN  protejează spațiile închise. INERGEN nu constituie un pericol nici în cazul în care oamenii sunt prezenți atunci când izbucnește un incendiu.

După descărcare, gazul de stingere INERGEN umple camera și se amestecă cu aerul pentru a suprima incendiul rapid si eficient. După descărcare, se intoarce în atmosferă în stare naturală.

Agentul de stingere INERGEN nu conține reziduuri și produse corozive, care pot produce pagube materiale.

Pentru că nu reprezintă o amenințare pentru stratul de ozon sau pentru încălzirea globală, INERGEN va fi întotdeauna alegerea ideală pentru astfel de situații de urgență.

Sună acum!