Care sunt domeniile recomandate pentru stingerea incendiilor cu INERGEN?

Domeniile tipice de aplicatie pentru stingerea incendiilor cu INERGEN includ: instalatii electrice, statii de transformatoare, echipamente de telecomunicatii, camere cu echipamente de supraveghere si control instalatii, fluxuri tehnologice, camere severe, arhive, depozite, hoteluri, cladiri pentru birouri, subsoluri cladiri, instalatii si utilaje de tratament, injectie metale sau mase plastice, depozitare substante cu pericol de explozie, vopsele, instalatii de fabricare a spumei, in procesul de prelucrare al lemnului, convertoare de energie, instalatii de vopsire/pulverizare.

Sistemul de stingere a incendiilor cu gaz INERGENĀ  protejeaza spatiile inchise. INERGEN nu constituie un pericol nici in cazul in care oamenii sunt prezenti atunci cand izbucneste un incendiu.

Dupa descarcare, gazul de stingere INERGEN umple camera si se amesteca cu aerul pentru a suprima incendiul rapid si eficient. Dupa descarcare, se intoarce in atmosfera in stare naturala.

Agentul de stingere INERGEN nu contine reziduuri si produse corozive, care pot produce pagube materiale.

Pentru ca nu reprezinta o amenintare pentru stratul de ozon sau pentru incalzirea globala, INERGEN va fi intotdeauna alegerea ideala pentru astfel de situatii de urgenta.

Suna acum!