De ce ar trebui folosit INERGEN si nu altceva?

Spre deosebire de alti agenti de stingere sintetici comparabili, INERGEN are mai multe avantaje imbatabile pentru oameni, proprietate si mediu.

In primul rand, INERGEN nu este nociv pentru mediul inconjurator, nu deranjeaza echilibrul ecologic, pentru ca este un amestec de gaze constituite din componentele naturale.

INERGEN are avantajul de a fi inofensiv pentru oameni.  Oamenii pot parasi fara probleme zona incendiului inainte de a fi pusi in pericol. Chiar si asa, INERGEN are efectul stimularii respiratiei: acest lucru asigura ca orice persoana ranita sau inconstienta, lasata in urma in camera, este protejata de lipsa de oxigen.

INERGEN reprezinta varianta ideala pentru protejarea obiectelor de valoare. In incaperi cu echipament tehnic foarte valoros, INERGEN stinge incendiul fara a lasa reziduuri. Mai mult, exista doar o scadere minima de temperatura, astfel incat nu se formeaza condens.

Nu exista lipsa de resurse in ceea ce priveste fabricarea agentului de stingere.  Ingredientele naturale sunt intotdeauna disponibile. INERGEN este simplu de fabricat, spre deosebire de alti agenti de stingere sintetici.

INERGEN este recunoscut pe plan mondial ca un agent natural de stingere.

Suna acum!